PANOURI SOLARE - UTILIZARE

Buna ziua,
DESPRE PANOURI  SOLARE
- Energia termica cu panouri solare superperformante a devenit o necessitate in ultima perioada.
- Panourile solare reprezinta o solutie tot mai des utilizata deoarece ele produc apa calda menajera gratis.
- Panourile solare folosesc energia soarelui si pot contribui si ca aport la incalzirea locuintelor.
- Panourile solare joaca un rol important in protejarea mediului inconjurator si aduc importante economii in bugetul celor ce le utilizeaza.
- Produsele societatii noastre sunt cu certificat de conformitate si testate la UNITED KINGDOM PRODUCT SAFETY TEST CENTER-LONDON

UTILIZARE - PANOURI SOLARE
Panoul solar este componenta principala a unei instalatii termice solare si pana in anul 2002 a fost utilizat indeosebi pentru prepararea de apa calda, iar recent isi gaseste aplicare si in furnizarea energiei necesare incalzirii cladirilor si in diverse procese tenologice.
Daca este asociat cu un rezervor de stocare a energiei, se poate asigura incalzirea cladirii numai cu energie solara.
Vehicularea energiei termice intre panoul solar si locul de utilizare sau depozitare poate avea loc cu sau fara utilizarea unei surse de energie externa.
In primul caz avem de-a face cu sisteme ce utilizeaza pompe actionate electric, sisteme de reglare automata, etc., in al doilea caz se utilizeaza principiul termosifon bazat pe diferenta de densitate a agentului termic la diferite temperaturi. Apa calda se ridica in sus, pe cand cea rece coboara. Altfel decat la incalzire centrala, functionand pe acelasi principiu, in acest caz rezervorul trebuie sa se gaseasca deasupra panoului solar. Adesea panoul solar si rezevorul constituie un bloc comun.
Panourile solare au vaste domenii de utilizare, cum ar fi:
- In gospodariile particulare sub forma de apa calda menajera sau pentru incalzirea spatiilor de locuit;
- In turism si sport pentru incalzirea piscinelor;
- In industria alimentara si prelucratoare a carnii si laptelui etc.
Harta energiei solare
Va recomand sa va faceti cont / pagina gratuit la TRAIBORG – “Facebookul Romanesc” – ce are ca scop oferirea de instrumente de comunicare, e-commerce, securitate etc și o mare oportunitate de afaceri în același timp. Daca bagi referali etc ….. ac. platforma te si plateste https://www.traiborg.com/af/7984  (accesati lb. ro sus/dr, si Join/Inscriere.